I am a Sarawak Blogger

Monday, January 10, 2011

Armand ke sekolah

Armand mula ke sekolah pada hari ini, tadi aku balik jam 1 petang untuk menghantar dia . Semasa aku sampai ke rumah untie are2 dah siap pakai kan dia baju dan sediakan bekal untuk di bawa. Dia bersemangat sekali cepat cepat dia nak masuk keta.  Ini lah gambar dia video dia ceria.
video 
Apabila sampai kat sekolah dia mula meragam , dan dia bawa aku balik pula dia takut dgn cikgu pula. Aku terpaksa menunggu guru masuk klas . Jam dah pukul 2 ptg aku dah lambat dah, bila guru masuk aku bagi tau yang aku nak g keja jadi guru tu peganglah tangan dia. Ini lah muka dia semasa  dia didalam klas dan minta balik tadi. 


Aku terus keluar untuk ke pejabat. Petang tadi atuk dia g ambik dia balik. Pabila aku balik tadi tanya dia mau skolah esok  dia kata ok mungkin dah ada kawan, tengoklah esok. Hehehe ni kerenah anak2 mula ke sekolah..  oklah nak makan dulu.....

Kerja

Ari ni aku mulai keja setelah bercuti selama 2 minggu., wah memang banyak keja sedang menunggu bila aku buka mail belambak lagi keja yang perlu aku selesaikan. entahlah yang mana aku perlu buat dulu pastinya aku buat daily job aku then baru aku slowly buat yang lain.. Jam dah tepat 11 pagi tapi keja aku masih belum settle lagi so aku tak kluar minum hari ni abab jap lagi aku nak balik rmh nak hantai cucu aku Araman skolah. sesibuk manapun aku masih curi2 masa nak tulis blog aku oklah aku nak sambung keja lagi.