I am a Sarawak Blogger

Monday, January 10, 2011

Kerja

Ari ni aku mulai keja setelah bercuti selama 2 minggu., wah memang banyak keja sedang menunggu bila aku buka mail belambak lagi keja yang perlu aku selesaikan. entahlah yang mana aku perlu buat dulu pastinya aku buat daily job aku then baru aku slowly buat yang lain.. Jam dah tepat 11 pagi tapi keja aku masih belum settle lagi so aku tak kluar minum hari ni abab jap lagi aku nak balik rmh nak hantai cucu aku Araman skolah. sesibuk manapun aku masih curi2 masa nak tulis blog aku oklah aku nak sambung keja lagi.

1 comment:

kak Erna said...

buat sikit2 lama2 siap jugak kan..