I am a Sarawak Blogger

Monday, November 9, 2009

Hari jadi aku

hari tok ari jadi aku yang ke 51 dah tak lama lagi nak bersara. Aku sedih tahun ni kenapa semua anak2 aku dah lupa ari jadi aku.Fiza,boy sik ada kredit kah nak ingat ngan mak. jgn macam ya mun kitak susah mak dicari.Mun dah senang lupa .mak siang malam jak ngenang kitak jauh tapi kitak sik ingat ngan mak. sedih...sedih nya  ati aku. ksian dirikpun.

6 comments:

-fizA- said...

Happy Birthday mak..
Semoga panjang umur dan murah rezeki..
Sorry mak,
Sik sengaja lupak...
Jangan marah, i love you..

JanG45 said...

Happy Birthday..Fiza tak inform pun..semalam call bukan sengaja tak angkat. Hp jatuh berderai sebab letak atas TV..so tak tau sapa yang call.Takde rekod panggilan. tunggu jugak call semula tapi tak ada call...

anyway Happy Birthday....

JanG45 said...

semoga dipanjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya...

de4ththekid000 said...

cek tak kt fb ada wish marek....

de4ththekid000 said...

ada wish marek ba...
cek tak kt fb....

-fizA- said...

fb stands for facebook..
boy iboh make shortform.
sik paham mak lak..